Thema I.S.I.S. Symposium 2014: Hoe ons bewustzijn ons brein verandert

Op zaterdag 17 en zondag 18 mei 2014 organiseert Stichting I.S.I.S. in Den Haag een tweedaags internationaal symposium met als thema

Hoe ons bewustzijn ons brein verandert

Zijn we een brein? Of hebben we een brein?

Veel hersenwetenschappers stellen het voor alsof het bewezen is dat we een brein zijn. Maar de nieuwe ontwikkelingen in de neurologie tonen juist aan, dat het brein van de wieg tot het graf verandert. En die veranderingen kun je sturen. Het denken kan het brein veranderen.

Deze nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen ondersteunen de theosofische gedachte dat bewustzijn de leidende factor is: het brein is het paard, het bewustzijn is de ruiter.
Op het symposium wordt ruime aandacht besteed aan hoe het bewustzijn het brein verandert. Daarbij komen onderwerpen als vrije wil, (collectief) geheugen, intuïtie en reïncarnatie aan bod.

Ons bewustzijn bevat veel potenties, die we nu nog niet of nauwelijks gebruiken. Als we de mogelijkheden in onszelf actief maken, heeft dat zijn invloed op ons voertuig: het lichaam met zijn brein. Tijdens het symposium worden praktische aanwijzingen gegeven hoe die vermogens te activeren en hoe we van brein-denken naar Universeel denken kunnen komen.

Zet de data alvast in uw agenda: zaterdag 17 en zondag 18 mei 2014 in Den Haag.

Geplaatst in 2014, Uncategorized | Laat een reactie achter

Video-opnames 2014

Hieronder vindt u (tijdelijk) video opnames van de lezingen van het symposium. Via de website van Stichting I.S.I.S. kunt u de opnames ook bestellen in verschillende formaten audio (cd of .mp3 bestand) en video (dvd voor TV of computer of .mov bestand).

lezing 1: Heb je of ben je bewustzijn?

Lezing 2: Brein, denken en bewustzijn

Lezing 3: Toestanden van bewustzijn – Door welke bril kijk je?

Uitkomst workshop: Hoe ons bewustzijn ons brein verandert – Consequenties voor het dagelijks leven

Lezing 5: Voorbeelden van veranderingen van het brein

Wilt u deze lezing in het Engels of Duits volgen, klik hier.

Lezing 1: Bewustzijnsresonantie – Resoneren kun je leren

Lezing 2: Bewustzijn voor en na het sterven

Lezing 3: Drie niveaus van herinneren: instinct, geweten en intuïtie

Uitkomst workshop: Mens (her)ken u Zelf – Mogelijkheden voor nu en de toekomst

Geplaatst in 2014, Uncategorized | Laat een reactie achter

Volg het symposium ‘Hoe ons bewustzijn ons brein verandert’ live

Het symposium ‘Hoe ons bewustzijn ons brein verandert’ is live te volgen in drie talen: Nederlands, Engels en Duits (alleen voor het zaterdagavondprogramma).

Geplaatst in Uncategorized | Laat een reactie achter

Inschrijving geopend!

Inschrijven voor het symposium is nu mogelijk. Schrijf je hier in.

Geplaatst in Uncategorized | Laat een reactie achter