Symposium Levenswijsheid 8 september 2018

Het is heel jammer dat de fantastische theosofische kennis waar alle levensvraagstukken mee oplosbaar zijn, en waarin wijsheidstraining zo duidelijk gepresenteerd wordt, zo weinig bekend is. Om te ontdekken hoe deze kan worden toegepast, en wat dit kan opleveren, geeft ons komende symposium op 8 september aanstaande in Den Haag ons hiertoe gelegenheid.

Het thema van dit jaar is Levenswijsheid. Dit evenement willen we tot een ervaringssymposium maken door u de gelegenheid te geven een of meerdere levensvraagstukken te kiezen (daarover wordt ter plekke besloten), en deze samen met u te benaderen vanuit die theosofische Levenswijsheid. Niet om u te vertellen wat u moet doen, maar om de processen in de Natuur, de wetmatigheden, duidelijk te maken, zodat u zelf de keuzen kunt maken die u het beste vindt. Want, zo menen wij, als u kennis heeft van deze wetmatigheden kunt u een betere en bewustere keus maken.

Pakt u deze uitdaging op? Dan zien wij u graag op zaterdag 8 september!

U kunt zich nu inschrijven.

Aanvang – 10:00 uur
New Babylon (2e etage)

Anna van Buerenplein 41a
Den Haag
Voor verdere info tel: 070 – 346 15 45


Geplaatst in Uncategorized | Laat een reactie achter

Video-opnames 9 september 2017

Hieronder vindt u video opnames van de lezingen van het symposium. Via de website van Stichting I.S.I.S. kunt u de opnames ook bestellen in verschillende formaten audio (cd of .mp3 bestand) en video (dvd voor TV of computer of .mov bestand).

Opening: De zin van het leven

Wat is leven?

Zelfbeschikking over het leven

Oneindig leren Leren

Wie ben ik?

Geplaatst in sep 2017 | Laat een reactie achter

Programma 9 september 2017

De presentaties worden gehouden in het Nederlands met Engelse ondersteuning.
De workshops worden in het Nederlands of in het Engels gehouden.

Geplaatst in sep 2017 | Laat een reactie achter