Zondagmiddag 1 september - Open Dag bij Centrum De Roos in Amsterdam

Op zondagmiddag 1 september vindt bij Centrum De Roos in Amsterdam de jaarlijkse Open Dag plaats, een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe aanbod van cursussen en lezingen van Stichting I.S.I.S. in Amsterdam

U kunt dan vrijblijvend kennis maken met de activiteiten die De Roos en haar huurders voor dit najaar hebben georganiseerd. Stichting I.S.I.S. verzorgt om 13.15 uur voor belangstellenden een gratis eerste kennismaking met de cursus “Anders Denken” die vanaf dit najaar voor de vierde maal opnieuw zal woorden georganiseerd in De Roos.
Verder zijn vrijwilligers van Stichting I.S.I.S. de gehele middag aanwezig met een informatiestand waar onder andere ook informatie kan worden gekregen over de lezingen die zij het nieuwe seizoen in De Roos organiseert. De eerste lezing met als titel : “Bepaal zelf uw toekomst in 7 stappen” vindt plaats op vrijdagavond 6 september a.s.

Geplaatst door stichtingisis op 23/08/2013 om 01:59 PM in