“Wat Darwin niet kon weten”, lezing van gastspreker Gerrit Teule

Zondag 25 mei ontving Stichting I.S.I.S gastspreker Gerrit Teule in het Blavatskyhuis met zijn lezing “Wat Darwin niet kon weten”. Met zijn technische achtergrond legt de heer Teule een aantal gedachten voor vanuit wetenschappelijke invalshoek, die ook interessant zijn gezien vanuit de theosofische visie. Hoewel zijn uitgangspunten niet dezelfde zijn als die van de theosofische leringen, zijn er wel raakvlakken en stimuleert de heer Teule met zijn ideeën wetenschappelijk onderzoek, dat verder reikt dan slechts de uiterlijke, zichtbare wereld.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: Elektromagnetische kracht, Bewustzijnsevolutie als ethisch kompas, Hebben wij een ziel – zo ja waar dan? Wat Darwin niet kon weten.

Geplaatst door stichtingisis op 13/06/2014 om 11:41 AM in Lezinggemist