home

Volg de lezingen van het Point Loma Convivium en ITC 2013 live via het internet

Stichting I.S.I.S. (co-)organiseert deze zomer 3 theosofische conferenties in de VS. De lezingen zijn live te volgen via internet via http://new.livestream.com/blavatskyhouse.

Point Loma Convivium

Een volledig overzicht van de lezingen van het Point Loma Convivium van 1 tot en met 4 augustus 2013 in San Diego is hier te vinden (in het Engels), inclusief de Nederlandse tijden en links waarop de livestream te volgen is. In San Diego is het 9 uur vroeger ten opzichte van de Nederlandse tijd.

Een volledig overzicht van de lezingen van de Point Loma Convivium Day op 7 augustus in New York is hier te vinden (in het Engels), eveneens inclusief de Nederlandse tijden en links waarop de livestream te volgen is. Het is 6 uur vroeger in New York. De lezingen zijn live te volgen tussen 15.30-23.30 uur Nederlandse tijd.

Je kunt de volledige programmering van de Conviviums met Nederlandse tijden ook hier downloaden en uitprinten.

ITC

Ook de lezingen van ITC van 8 tot en met 11 augustus 2013 in New York zijn live te volgen. Ze zijn te zien per zaal op de ITC website (Engels). Zie het volledige programma op http://www.theosconf.org/program.html, te volgen op

Geplaatst door stichtingisis op 27/07/2013 om 03:36 PM in Symposia
Commenting is not available in this channel entry.

Categorieën

Archief

RSS Nieuws

RSS Podcast Feed RSS 2.0