Theosophy Talks: het programma voor 2017 - 2018 is uit!

programmafolder.jpg
Een seizoen lang vanaf september 2017 tot en met mei 2018 organiseert Stichting I.S.I.S. Theosophy Talks in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Middelburg, Rotterdam en Utrecht.

We organiseren ook maandelijks Theosophy Talks in het Engels (op zondag in Den Haag) en we zijn maandelijkse actief in Berlijn met het programma in het Duits.

We starten dit seizoen op ZATERDAG 9 SEPTEMBER met ons SYMPOSIUM: De zin van het leven – Wijsheid in de praktijk

Dit symposium zal weer in New Babylon in Den Haag plaatsvinden.

Elk onderwerp dat maandelijks in de Theosophy Talks centraal staat, wordt in Den Haag in een serie lezingen uitgediept. Deze wekelijkse lezingen op woensdagavond in Den Haag zijn live op internet te volgen en achteraf nog vier weken op onze website te bekijken. Zie Lezing gemist. Dit geldt ook voor de Engelse lezingen die op onze internationale website www.blavatskyhouse.org te zien zijn.

Bekijk de nieuwe programmafolder.

Wilt u de programmafolder per post opgestuurd krijgen dan kunt u deze aanvragen via ons contactformulier. Programmafolders van de lezingen in de andere steden zijn telefonisch aan te vragen en te downloaden van onze website.

Geplaatst door stichtingisis op 26/05/2017 om 04:13 PM in LezingenSymposia