Schrijf nu in voor het I.S.I.S. Symposium 2013: Praktische spiritualiteit

Symposium affiche 2013

Praktische spiritualiteit

boven de materie, in de maatschappij

Twee dagen de schijnwerpers gericht op MEDEDOGEN

Wat is praktische spiritualiteit?
Spiritualiteit is ‘hot’. Er zijn vele cursussen en boeken over verkrijgbaar. Maar hoe vind je de weg daarin? Is dat iets dat je zelf kunt doen of moet je vertrouwen op anderen?

Bovenal is er de vraag waarom je spiritueel zou moeten leven. Is spiritualiteit zo ‘zweverig’ dat je er in de praktijk niet veel aan hebt of is spiritueel leven de oplossing voor alle problemen?

Antwoorden vinden
Om op al die vragen een antwoord te kunnen vinden organiseert Stichting I.S.I.S. op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2013 een symposium over praktische spiritualiteit.

Twee dagen lezingen en workshops waarin je spiritualiteit in jezelf ontdekt, wekt en toepast, en zo een voorbeeld en inspiratie kunt zijn voor anderen. Je staat boven de materie, maar werkt uit mededogen in de maatschappij. Wat kan er meer praktisch zijn dan dat?

Bekijk hier onze symposium pagina voor meer informatie en schrijf nu in.

Geplaatst door stichtingisis op 12/04/2013 om 04:37 PM in Symposia