home

Reïncarneren volken en culturen?

OVERIGE STEDEN

Lezingen Reïncarneren volken en culturen?=

Tijdens onze incarnaties doen wij belangrijke ervaringen op, waardoor we innerlijk groeien. Maar we reïncarneren nooit alleen, altijd in groepen. Tijdens elke incarnatie komen we degenen tegen met wie we in vorige levens een band hebben opgebouwd.

Nu kunnen we ons afvragen: heeft ieder van ons nauwe banden met de hele mensheid? En … wat is eigenlijk een ‘cultuur’, of ‘volk’? Wat kenmerkt een groep: zijn uiterlijke gewoonten en rijkdommen, of zijn innerlijke (universele) rijkdommen? Wat is de oorsprong van het wantrouwen tussen menselijke groepen, dat momenteel tot zoveel spanningen en geweldsuitbarstingen leidt? Behoort elk van ons tot een bepaald volk, van leven tot leven, of hebben we in vorige levens in vele verschillende volkeren geleefd — en zullen we dat blijven doen?

De leringen van karma en reïncarnatie bieden ons hierop een fundamenteel andere kijk dan wat we dagelijks horen: een visie die ons in staat stelt de oorzaken van de huidige spanningen en oorlogen in de kern weg te nemen.

06 november in Eindhoven
16 november in Middelburg
22 november in Utrecht
29 november in Rotterdam
09 december in Amsterdam
13 december in Arnhem
21 december in Leiden

Geplaatst door stichtingisis op 03/11/2016 om 01:34 PM in Lezingen
Commenting is not available in this channel entry.

Categorieën

Archief

RSS Nieuws

RSS Podcast Feed RSS 2.0