NIEUW in 2016: Engelstalige lezingen in het Blavatskyhuis

DEN HAAG

Den Haag, Blavatskyhuis, De Ruyterstraat 74

Engelstalige lezingen jan-mei 2016

Op 10 januari 2016 gaan we in het Blavatskyhuis van start met een serie van 5 Engelstalige lezingen, iedere tweede zondag van de maand. Deze 5 lezingen tezamen geven een inzicht in de sleutelgedachten van de Universele Wijsheid, ook wel de Theosofia genoemd.

We nodigen iedereen uit om de logica en inspiratieve waarde van de Theosofia te komen toetsen en in het bijzonder de praktische waarde ervan. Om deze waarde te laten zien, zullen we de theosofische kerngedachten in elke lezing toepassen op een maatschappelijk vraagstuk waar de mensheid vandaag de dag voor staat, zoals religieuze intolerantie, het probleem van armoede en rijkdom, het ontbreken van een levensdoel en het ontbreken van begrip van de essentiële gelijkwaardigheid van ieder mens, zoals vastgelegd in de Universele Verklaring van de Mensenrechten.

10 jan: The Riddle of Life and the Seven Jewels of Wisdom
To build your philosophy of life to find answers on all life’s questions

14 feb: Reincarnation and Karma
Wisdom to solve the problem of poverty ánd wealth