home

Lezingen november 2012 - Wat kunnen Reïncarnatie en Karma je leren (Den Haag)

DEN HAAG
Wat kunnen Reïncarnatie en Karma je leren?

Den Haag, Blavatskyhuis, De Ruyterstraat 74

Lezing nov 2012 - Wat kunnen Reïncarnatie en Karma je leren?

Voor de meeste mensen zijn reïncarnatie en karma geen onbekende begrippen meer. Toch zijn er weinig mensen die in hun leven hier consequent van uitgaan. Een reden hiervoor is dat er nog veel misverstanden bestaan over de werking van reïncarnatie en karma. Een andere reden is dat we de consequenties van deze leringen soms niet direct kunnen of misschien zelfs niet willen overzien.

In de eerste lezing gaan we kijken hoe we, uitgaande van karma en reïncarnatie, de oorzaak van onze geboorte, ons leven en onze dood kunnen herkennen en beïnvloeden.

Wat zou het betekenen als we werkelijk consequent uit zouden gaan van deze twee leringen? Wat kunnen reïncarnatie en karma ons dan leren? Om hier antwoord op te kunnen geven moeten we ook de consequenties van deze leringen voor onszelf durven aanvaarden. Het vraagt moed om onszelf zo objectief mogelijk te onderzoeken. In de tweede lezing geven we aanwijzingen voor een dergelijk zelfonderzoek.

In de derde lezing werpen we licht op de betekenis van karma en reïncarnatie voor groepen mensen. Het toepassen van deze leringen op onze multiculturele samenleving geeft meer inzicht in de uitdagingen die we in de samenleving ervaren, maar ook de kansen die we kunnen creëren.

In de vierde lezing gaan we ten slotte in op de vraag of reïncarnatie en karma ooit stoppen en bekijken we de leringen vanuit een zo universeel mogelijk perspectief.

Niet alleen geeft begrip van deze Wetten der Natuur ons meer inzicht in het waarom van onze omstandigheden nu, maar het stelt ons ook steeds meer in staat onze omstandigheden nu én in de toekomst te bepalen.

31 okt De oorzaak van onze geboorte, ons leven en onze dood
07 nov Reïncarnatie en karma herkennen
14 nov Karma en onze multiculturele samenleving
21 nov Stoppen reïncarnatie en karma ooit?

Geplaatst door stichtingisis op 02/11/2012 om 02:36 PM in Lezingen
Commenting is not available in this channel entry.

Categorieën

Archief

RSS Nieuws

RSS Podcast Feed RSS 2.0