Lezingen Feb 2018: Onze spirituele geschiedenis en toekomst

DEN HAAG

Den Haag, Blavatskyhuis, De Ruijterstraat 74

Lezingen februari 2018 - Onze spirituele geschiedenis en toekomst

Wie heeft ons gemaakt en wat bepaalde de ontwikkeling tot de mens die wij nu zijn? Overheersen wij de aarde dankzij ons aanpassingsvermogen? Of is er sprake van toeval?

Het zijn vragen die denkende mensen zich altijd hebben gesteld. Na de scheppingsverhalen uit religies en de evolutieleer van Darwin zijn wij nu op zoek naar een intelligent bouwplan achter het ontstaan van leven.

Heb je deze verhalen en verklaringen nodig voor een ‘eigen’ universele visie op het bestaan van alles? Geldt het recht van de sterkste of de kracht van de samenwerking? Zijn onze spirituele geschiedenis en toekomst op dit moment anders dan 5000 jaar geleden of 5000 jaar na vandaag?

Neem plaats aan de tekentafel van je leven en bezoek de lezingenserie over ‘Onze spirituele geschiedenis en toekomst’ op de vier volgende woensdagavonden:

Toegang vrij, aanmelden niet verplicht.

feb 7: Evolutie: competitie of samenwerking?
feb 14: De spirituele geschiedenis van de mens
feb 21: Designer baby of kunstmatige intelligentie: onze toekomst?
feb 28: De toekomst van god, mens en dier

Geplaatst door stichtingisis op 02/02/2018 om 03:35 PM in Lezingen