home

Lezingen december 2014 - Mysteriescholen toen… en nu?

DEN HAAG

Den Haag, Blavatskyhuis, De Ruyterstraat 74

Lezing dec 2014 - Mysteriescholen toen… en nu? =

De gouden regel in de Natuur (die veel mensen helaas nog maar voor een klein deel beseffen) is dat alle verder gevorderde wezens als taak hebben, de minder ver gevorderde wezens te leiden en helpen. Precies zoals ouders dat voor hun kinderen behoren te doen.

De mensen die wijzer en meer ontwikkeld zijn dan de gemiddelde mens, hebben zich verenigd in de Hiërarchie van Mededogen. Dit samenwerkingsverband is de bron van alle geestelijke Leraren. Het is tevens de bron van alle mysteriescholen.

In deze lezingenserie wordt diep ingegaan op de volgende vragen: wat zijn deze mysteriescholen, en waarom werden ze opgericht? Hoe werkten ze? Welke rol speelden de heilige feesten, die vaak rond de wisseling van de seizoenen werden gehouden? En, wellicht de belangrijkste vraag: zijn ze er NU nog steeds? Wat kunnen wij mensen NU doen om bij te dragen aan de verspreiding van de Universele wijsheid – in een wereld die op alle terreinen zo op drift is geraakt?

Deze lezing is bedoeld voor allen die meer willen begrijpen van de oorsprong van al onze grote religies, filosofieën en wetenschappen.


26 nov Mysteriescholen TOEN
03 dec Heilige feesten en kosmische monumenten
10 dec Mysterieschool NU: Shambhala
17 dec Hoe ontsteek je het spiritueel licht in jezelf?

Geplaatst door stichtingisis op 20/11/2014 om 01:00 AM in Lezingen
Commenting is not available in this channel entry.

Categorieën

Archief

RSS Nieuws

RSS Podcast Feed RSS 2.0