Alle boeken van Katherine Tingley online

The Theosophical Society plaatst alle boeken van zijn belangrijke schrijvers online, in hun originele vorm, niet veranderd of ingekort door latere bewerkers.

Deze maand komen de boeken van Katherine Tingley beschikbaar. Zij bouwde in Point Loma, Californië, een enorme leefgemeenschap met ruim 1000 leden en hun kinderen.
Deze kinderen werden opgevoed volgens een unieke manier, die zij de Râja Yoga Opvoeding noemde. Centraal stond de gedachte dat een kind een reïncarnerende mens is, die de totaalsom van alle ervaringen uit vorige levens meebrengt als hij weer hier aan de start verschijnt. De start van een nieuw leven is alleen maar het oppakken van de oude draden: het stapsgewijs weer naar buiten brengen van die oude innerlijke wijsheid.

Wat deze baanbrekende opvoedingsmethode inhoudt, en wat iedereen er in zijn eigen leven als ouder/opvoeder mee kan doen, kunt u horen in lezingen en meebeleven in de workshops van ons Symposium zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015:

Rāja Yoga Opvoeding van het reïncarnerende kind

Ga voor meer informatie over het Symposium naar onze symposium website

Katherine Tingley’s boeken staan online op onze internationale website www.blavatskyhouse.org.  Klik op de plaatjes van de boeken voor de uitgebreide inhoudsopgaven, waar alle hoofdstukken over opvoeding direct zijn terug te vinden.

Maar ook de hoofdstukken over wereldvrede, de doodstraf, armoede, misdaad en straf enz. zijn nog steeds actueel.

Geplaatst door stichtingisis op 28/11/2014 om 03:13 PM in Boeken