home

Nieuws

Lezingen oktober 2012 - Reïncarnatie, eeuwige groei (Den Haag)

De gedachte van reïncarnatie is nu ook het Westen wijdverbreid. Vrijwel iedereen weet wat ermee bedoeld wordt en een toenemend aantal mensen ziet de logica van deze leer in.
De leer van reïncarnatie is ook logisch en door iedereen die redelijk denkt, te begrijpen. Overal in het leven zijn cycli. Reïncarnatie is daar een voorbeeld van. In de eerste lezing wordt dit behandeld.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 30/09/12 om 02:53 PM in LezingenPermalink

Lezingen oktober 2012 - Wat kunnen Reïncarnatie en Karma je leren? (overige steden)

Voor de meeste mensen zijn reïncarnatie en karma geen onbekende begrippen meer. Toch zijn er weinig mensen die in hun leven hier consequent van uitgaan. Een reden hiervoor is dat er nog veel misverstanden bestaan over de werking van reïncarnatie en karma. Een andere reden is dat we de consequenties van deze leringen soms niet direct kunnen of misschien zelfs niet willen overzien.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 30/09/12 om 01:23 PM in LezingenPermalink

Lezingen september 2012 - Bouw zelf je levensvisie (Den Haag)

De visie die we op het leven hebben is bepalend voor ons dagelijks handelen. Ga je uit van een materialistisch standpunt waarin we overgeleverd zouden zijn aan toeval, of ga je uit van een achter de verschijnselen liggende kracht of “bewustzijn”? Ontdek de mogelijkheden die in ons besloten liggen en hoe je deze praktisch kan toepassen om een zinvoller leven te leiden en werkelijk een bijdrage te kunnen leveren aan een betere samenleving.

Lezingen sep Den Haag Bouw zelf je levensvisie

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 01/08/12 om 02:56 PM in LezingenPermalink

Lezingen september 2012 - Reïncarnatie, eeuwige groei (overige steden)

Zelf onderzoeken
Reïncarnatie – opnieuw in een lichaam van vlees komen – heeft in de een of andere vorm altijd deel uitgemaakt van de grote wereldreligies en filosofische systemen. Toch hoeft dat niet te betekenen dat reïncarnatie ‘waar’ is. Al die grote denkers en al die culturen kunnen er naast zitten. Om te weten of iets waar is moeten we niet zonder meer iets aannemen, maar onze eigen innerlijke vermogens aanspreken en zelf met een open houding uitvinden of iets universeel en dus waar is.

Lezingen sep 2012 (overige steden) Reincarnatie, eeuwige groei

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 01/08/12 om 12:33 PM in LezingenPermalink
Pagina 132 van 140 pagina's ‹ First  < 130 131 132 133 134 >  Last ›

Categorieën

Archief

RSS Nieuws

RSS Podcast Feed RSS 2.0