home

Nieuws

Orgaandonatie

Maandag 22 oktober begint de donorweek. Het Nederlandse volk wordt dan gevraagd zich te registreren als orgaandonor. Deze oproep begint evenwel onder een slecht gesternte. Een spraakmakend geval in Denemarken plaatst orgaandonatie in een heel ander licht dan meestal wordt gedaan. Wat was er aan de hand?

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 21/10/12 om 07:50 PM in TijdschriftPermalink

De vervagende grens tussen leven en dood

In deze derde lezing uit de serie ‘Reïncarnatie, eeuwige groei’ wordt ingegaan op de vage grens tussen leven en dood. Daarbij komen thema’s als dementie, euthanasie en orgaantransplantaties aan bod.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 19/10/12 om 06:32 PM in LezinggemistPermalink

De oogst van leven en dood

In deze tweede lezing uit de serie ‘Reïncarnatie, eeuwige groei’ wordt uitgelegd dat de cyclus van leven en dood niet betekent dat je zinloze rondjes draait. Nee, reïncarnatie houdt ook groei in. Je leert tijdens het leven en verwerkt de geleerde lessen in wat met een algemene term de dood wordt genoemd.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 12/10/12 om 05:17 PM in LezinggemistPermalink

Symposiumnummer Lucifer 4/5 2012: De groei van mens en mensheid

De Theosofia biedt sleutels om de cyclische groei van mens en mensheid te leren begrijpen. Kennis van de processen die we als mensheid al hebben doorgemaakt en nog zullen doormaken, maakt helder wie we zijn, waar we nu staan en waar we heen gaan. Het plaatst actuele gebeurtenissen in een veel groter perspectief.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 12/10/12 om 11:42 AM in TijdschriftPermalink
Pagina 131 van 141 pagina's ‹ First  < 129 130 131 132 133 >  Last ›

Categorieën

Archief

RSS Nieuws

RSS Podcast Feed RSS 2.0