home

Nieuws

Lezingen oktober 2012 - Wat kunnen Reïncarnatie en Karma je leren? (overige steden)

Voor de meeste mensen zijn reïncarnatie en karma geen onbekende begrippen meer. Toch zijn er weinig mensen die in hun leven hier consequent van uitgaan. Een reden hiervoor is dat er nog veel misverstanden bestaan over de werking van reïncarnatie en karma. Een andere reden is dat we de consequenties van deze leringen soms niet direct kunnen of misschien zelfs niet willen overzien.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 30/09/12 om 01:23 PM in LezingenPermalink

Lezingen september 2012 - Bouw zelf je levensvisie (Den Haag)

De visie die we op het leven hebben is bepalend voor ons dagelijks handelen. Ga je uit van een materialistisch standpunt waarin we overgeleverd zouden zijn aan toeval, of ga je uit van een achter de verschijnselen liggende kracht of “bewustzijn”? Ontdek de mogelijkheden die in ons besloten liggen en hoe je deze praktisch kan toepassen om een zinvoller leven te leiden en werkelijk een bijdrage te kunnen leveren aan een betere samenleving.

Lezingen sep Den Haag Bouw zelf je levensvisie

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 01/08/12 om 02:56 PM in LezingenPermalink

Lezingen september 2012 - Reïncarnatie, eeuwige groei (overige steden)

Zelf onderzoeken
Reïncarnatie – opnieuw in een lichaam van vlees komen – heeft in de een of andere vorm altijd deel uitgemaakt van de grote wereldreligies en filosofische systemen. Toch hoeft dat niet te betekenen dat reïncarnatie ‘waar’ is. Al die grote denkers en al die culturen kunnen er naast zitten. Om te weten of iets waar is moeten we niet zonder meer iets aannemen, maar onze eigen innerlijke vermogens aanspreken en zelf met een open houding uitvinden of iets universeel en dus waar is.

Lezingen sep 2012 (overige steden) Reincarnatie, eeuwige groei

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 01/08/12 om 12:33 PM in LezingenPermalink

European School of Theosophy: A Mind to Embrace the Universe

Van 15 tot en met 20 oktober 2012 vindt de European School of Theosophy plaats in het Internationaal Theosofisch Centrum in Naarden, onderdeel van de Theosophical Society Adyar. Het thema is A Mind to Embrace the Universe.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 13/07/12 om 04:41 PM in SymposiaPermalink
Pagina 116 van 124 pagina's ‹ First  < 114 115 116 117 118 >  Last ›

Categorieën

Archief

RSS Nieuws

RSS Podcast Feed RSS 2.0