home

Nieuws

Archief November 2016

Hoe overstijg ik mijn problemen?

Wat maakt nu dat ik iets als een enorm probleem ervaar en een ander dat totaal anders ziet? Waarom overkomen bepaalde problemen nu altijd die ene collega? Wat is eigenlijk een probleem? Hoe kom ik aan mijn problemen en hoe kom ik ervan af?

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 04/11/16 om 03:51 PM in LezinggemistPermalink

Reïncarneren volken en culturen?

Tijdens onze incarnaties doen wij belangrijke ervaringen op, waardoor we innerlijk groeien. Maar we reïncarneren nooit alleen, altijd in groepen, we komen diegenen tegen met wie we in vorige levens een band hebben opgebouwd. Maar hoe werkt dat precies?

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 03/11/16 om 01:34 PM in LezingenPermalink

Volg de lezing “Hoe overstijg ik mijn problemen?” woensdag 2 november LIVE

Klik hier en volg de lezing van woensdag 2 november om 20.00 uur in het Blavatskyhuis in Den Haag live via internet

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 01/11/16 om 01:00 PM in Permalink
Pagina 3 van 3 pagina's  < 1 2 3

Categorieën

Archief

RSS Nieuws

RSS Podcast Feed RSS 2.0