home

Nieuws

Archief October 2014

Hoe genees ik van mijn ziekten?

Zijn ziekten ‘een van buiten komend ongeluk’, of is er iets anders aan de hand? In deze tweede lezing van de serie over karma gaan we verder in op levensvragen omtrent ziekten. Wat is ziekte? Waarom word je ziek en wat kun je doen om dit te voorkomen?

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 10/10/14 om 11:49 AM in LezinggemistPermalink

Volg de lezing “Hoe genees ik van mijn ziekten?” van woensdag 8 oktober live


Klik hier en volg de lezing van woensdag 8 oktober om 20.00 uur in het Blavatskyhuis in Den Haag live via internet.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 07/10/14 om 08:30 PM in LezingenPermalink

Hoe kom ik aan mijn karakter, hoe kom ik er vanaf?

In deze eerste lezing van de serie zetten we de basisgedachten uiteen van de leer van karma. Verder worden enkele levensvragen besproken zoals: waar komt mijn karakter vandaan, en kan ik een eenmaal opgebouwd karakter weer veranderen?

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 04/10/14 om 12:43 PM in LezinggemistPermalink
Pagina 3 van 3 pagina's  < 1 2 3

Categorieën

Archief

RSS Nieuws

RSS Podcast Feed RSS 2.0