home

Nieuws

Archief October 2013

Uw vertrekpunt: Oneindigheid

In deze eerste lezing van de serie vertrekken we vanuit de oneindigheid: de eerste grondstelling in de Theosophia, die samen met 2 andere de basis vormt voor een universele levensvie die, mits door ieder zelf onderzocht, een antwoord biedt op alle levensvragen.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 04/10/13 om 03:17 PM in LezinggemistPermalink

ITC 2014 in Naarden: Theosophy: Unity and Helping the World

De locatie en het thema van de Internationale Theosofische Conferentie (ITC) 2014 is bekend. De conferentie zal van 15 tot 18 augustus plaatsvinden in Naarden met het thema: Theosophy, Unity and Helping the World .......where do we go from here?

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 04/10/13 om 11:54 AM in SymposiaPermalink
Pagina 4 van 4 pagina's ‹ First  < 2 3 4

Categorieën

Archief

RSS Nieuws

RSS Podcast Feed RSS 2.0