home

Nieuws

Archief May 2013

Het Bodhisattva-ideaal

Deze laatste lezing van het seizoen sluiten we af met het grootse Ideaal dat de Bodhisattva koestert: het weigeren van het ingaan van Nirvâna om op aarde zijn medemensen te kunnen inspireren en helpen totdat iedereen van smart en lijden verlost is. Een ideaal dat schijnbaar ver weg lijkt te liggen, maar ondertussen dichterbij is dan je zou denken…

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 17/05/13 om 10:39 AM in LezinggemistPermalink

Lezing Het Bodhisattva-ideaal live te volgen via internet

We zijn een test gestart met het uitzenden van lezingen op internet. Klik hier om de lezing Het Bodhisattva-ideaal live te volgen op woensdag 15 mei 2013.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 12/05/13 om 05:37 PM in LezingenPermalink

Idealisten en Helden

Werkelijke, bovenpersoonlijke Idealen vormen het Hart van je leven. Helaas worden ze te vaak als een illusoir en naïef afgedaan. Gelukkig bewijzen de vele voorbeelden om ons heen van mensen die hun bovenpersoonlijke ideaal werkelijk leven het tegendeel. Zij zijn de helden van de samenleving, alhoewel zij zichzelf niet al zodanig beschouwen, omdat ze eenvoudigweg hun hart volgen.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 11/05/13 om 10:31 AM in LezinggemistPermalink

Lezing Idealisten en Helden live te volgen via internet

We zijn een test gestart met het uitzenden van lezingen op internet. Klik hier om de lezing Idealisten en Helden live te volgen op woensdag 8 mei 2013.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 07/05/13 om 08:42 PM in Permalink
Pagina 2 van 3 pagina's  < 1 2 3 > 

Categorieën

Archief

RSS Nieuws

RSS Podcast Feed RSS 2.0