home

Nieuws

Archief October 2012

Contact tussen levenden en doden?

In deze vierde lezing uit de serie ‘Reïncarnatie, eeuwige groei’ wordt de vraag opgeworpen of er contact mogelijk is met de doden. Om een antwoord op die vraag te krijgen, wordt dieper ingegaan op de verschillende toestanden na de dood.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 27/10/12 om 04:10 PM in LezinggemistPermalink

Orgaandonatie

Maandag 22 oktober begint de donorweek. Het Nederlandse volk wordt dan gevraagd zich te registreren als orgaandonor. Deze oproep begint evenwel onder een slecht gesternte. Een spraakmakend geval in Denemarken plaatst orgaandonatie in een heel ander licht dan meestal wordt gedaan. Wat was er aan de hand?

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 21/10/12 om 07:50 PM in TijdschriftPermalink

De vervagende grens tussen leven en dood

In deze derde lezing uit de serie ‘Reïncarnatie, eeuwige groei’ wordt ingegaan op de vage grens tussen leven en dood. Daarbij komen thema’s als dementie, euthanasie en orgaantransplantaties aan bod.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 19/10/12 om 06:32 PM in LezinggemistPermalink

De oogst van leven en dood

In deze tweede lezing uit de serie ‘Reïncarnatie, eeuwige groei’ wordt uitgelegd dat de cyclus van leven en dood niet betekent dat je zinloze rondjes draait. Nee, reïncarnatie houdt ook groei in. Je leert tijdens het leven en verwerkt de geleerde lessen in wat met een algemene term de dood wordt genoemd.

Lees meer...

Geplaatst door stichtingisis op 12/10/12 om 05:17 PM in LezinggemistPermalink
Pagina 1 van 2 pagina's  1 2 > 

Categorieën

Archief

RSS Nieuws

RSS Podcast Feed RSS 2.0