home

Opnames lezingen bestellen op audio en video formaat

Audio opnames

Van alle lezingen, gehouden sinds 1977, zijn opnames op cd te koop in het bekende audio-formaat (1 lezing per dubbel-cd) en in mp3-formaat (meerdere lezingen per cd mogelijk). Voor het volledige overzicht van de lezingencollectie, zie de catalogus 1977-2018. De lezingen-opnames zijn via onderstaand bestelformulier op lezingavonden te bestellen en een volgende lezingavond af te halen. Voor opnames op mp3-formaat kunt u ook op lezingavonden uw usb-stick of andere gegevensdrager achterlaten en de volgende lezingavond afhalen, of opsturen via internet.

Video opnames

Vanaf de start van seizoen 2010 zijn ook videobestanden voor tv en computer verkrijgbaar, zie catalogus 1977-2018. De videobestanden zijn net als de audiobestanden op lezingavonden te bestellen en een volgende lezingavond af te halen, met uitzondering van de meest actuele lezingen, die hebben een langere levertijd. Voor opnames op MOV-formaat kunt u ook op lezingavonden uw usb-stick of andere gegevensdrager achterlaten en de volgende lezingavond afhalen, of via internet op laten sturen.

Een overzicht van prijzen van de verschillende audio- en videobestanden vindt u op de prijslijst.

Bestelling per post is eveneens mogelijk, na betaling aan Stichting I.S.I.S, NL19TRIO0786911905, onder vermelding van de gewenste titel(s), datum, plaats en formaat.

Download de catalogus