home

Opnames lezingen bestellen op audio en video formaat

Audio opnames

Van alle lezingen, gehouden sinds 1977, zijn opnames op cd te koop in het bekende audio-formaat (1 lezing per dubbel-cd) en in mp3-formaat (meerdere lezingen per cd mogelijk). Deze zijn op lezingavonden te bestellen en een volgende lezingavond af te halen. Voor opnames op mp3-formaat kunt u ook op lezingavonden uw usb-stick of andere gegevensdrager achterlaten en de volgende lezingavond afhalen, of opsturen via internet.

Video opnames

Vanaf de start van seizoen 2010 zijn ook videobestanden voor tv en computer verkrijgbaar. De videobestanden zijn net als de audiobestanden op lezingavonden te bestellen en een volgende lezingavond af te halen, met uitzondering van de meest actuele lezingen, die hebben een langere levertijd. Voor opnames op MOV-formaat kunt u ook op lezingavonden uw usb-stick of andere gegevensdrager achterlaten en de volgende lezingavond afhalen, of via internet op laten sturen.

Een overzicht van prijzen van de verschillende audio- en videobestanden vindt u op de prijslijst

Bestelling per post is eveneens mogelijk, na betaling aan Stichting I.S.I.S, onder vermelding van de gewenste titel(s), datum, plaats en formaat. Een catalogus met alle titels is te koop.