Cursussen

Stichting I.S.I.S. organiseert ieder seizoen twee cursussen: de cursus 'Anders Denken' en de vervolgcursus 'Levenswijsheid'.

Volgens de methoden van de Oude Oosterse Scholen kunnen groepen van 15 à 20 personen de wetten van de Kosmos en het eigen denkvermogen leren kennen, beheersen en toepassen.
(De inhoud van de cursussen staat toegelicht onder respectievelijk de submenuitems Anders Denken en Levenswijsheid)

Praktische informatie cursussen

De cursussen worden gehouden in:
Den Haag
Arnhem
Eindhoven
Leiden
Middelburg
Rotterdam
Utrecht
Op aanvraag kunnen de cursussen ook elders in Nederland worden gehouden (minimaal 12 deelnemers). De cursussen bestaan uit 12 lessen, behandeld in 14 tweewekelijkse bijeenkomsten.
De cursussen duren van oktober tot april/mei.

Seizoen 2015 - 2016

Plaats en data Anders Denken
Plaats en data Levenswijsheid

Wilt u zich alvast inschrijven voor de cursus “Anders Denken” dan kan dat hier.

Voor vragen belt u 070-346 15 45 of vult u het contactformulier in.

Plaatsen en data cursus Anders Denken 2015 - 2016 bekend, schrijf je alvast in!

Cursus Anders Denken

De plaatsen en data voor de cursus Anders Denken 2015 - 2016 zijn bekend.
Hoe werkt het denkproces? Wat zijn gedachten? Hoe kun je je denken sturen, gewoontepatronen doorbreken en jezelf door oefening geschikter maken om anderen te helpen?
Onderwerpen die allemaal de revue passeren tijdens de 12 cursusavonden.  Schrijf je alvast hier in, of ga voor meer informatie naar Anders Denken.

Geplaatst door stichtingisis op 28/04/15 om 05:39 PM in CursussenPermalink

Maak kennis met Stichting I.S.I.S. tijdens Open Dagen in Amsterdam en Eindhoven

Open Dagen Centrum Aquamarijn, 3 en 4 januari
Op zaterdag 3 januari en zondag 4 januari 2015 houdt Centrum Aquamarijn, Stratumsedijk 57 te Eindhoven haar Open Dagen en Stichting I.S.I.S. is op beide dagen aanwezig met een uitgebreide presentatie van haar activiteiten. Stichting I.S.I.S. organiseert in Eindhoven de cursussen Anders Denken en Levenswijsheid en daarnaast worden maandelijks op zondagmiddag lezingen gehouden voor belangstellenden die vrij toegankelijk zijn.
De presentatie op zaterdag begint om 15:00 uur en duurt tot 15:45 uur, inclusief tijd voor het beantwoorden van vragen. Op zondag is de presentatie van 11.00 - 11.45.

Open Dag De Roos, 4 januari
De Open Dag in Amsterdam wordt georganiseerd door De Roos, P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam en vindt plaats op zondag 4 januari 2015. De presentatie van Stichting I.S.I.S. begint om 12:15 uur en duurt tot 13:00 uur, inclusief tijd voor het beantwoorden van vragen.
Stichting I.S.I.S. organiseert in Amsterdam de cursussen Anders Denken en Levenswijsheid en daarnaast worden maandelijks op vrijdagavonden lezingen gehouden voor belangstellenden die vrij toegankelijk zijn.

Wilt u meer weten over Centrum Aquamarijn in Eindhoven of De Roos in Amsterdam bezoek dan hun websites www.centrum-aquamarijn.nl - www.roos.nl.

Geplaatst door stichtingisis op 30/12/14 om 08:47 AM in LezingenCursussenPermalink

Schrijf je nu in voor de cursus Anders Denken 2014 - 2015

De plaatsen en data voor de cursus Anders Denken 2014 - 2015 zijn bekend.
Onderwerpen die allemaal de revue passeren tijdens de 12 cursusavonden.  Schrijf je nu hier in.

Geplaatst door stichtingisis op 25/08/14 om 08:10 PM in CursussenPermalink

Schrijf nu in voor de cursussen Anders Denken en Levenswijsheid 2013-2014

Cursus Anders Denken

Als je de noodzaak inziet om iets te doen aan de wortels van de problemen in de wereld dan is de cursus Anders Denken iets voor jou.

De cursus Anders Denken is gebaseerd op het positieve uitgangspunt dat veranderingen in het leven en deze wereld volgen op veranderingen in het denken. En het denken kan je veranderen. Als cursist Anders Denken kun je dat zelfstandig ontdekken, zoals je ook kunt ontdekken hoeveel mogelijkheden het denken biedt. Want in de cursus staat de vrije wil centraal. Er wordt niet geleerd wat je moet denken, maar hoe je kunt denken.

In de vervolgcursus Levenswijsheid onderzoek je de sleutels tot duurzame oplossingen voor problemen in het dagelijks leven als die van deze wereld.

De data van de cursussen Anders Denken en de vervolgcursus Levenswijsheid voor het seizoen 2013-2014 zijn bekend. De cursussen zijn te volgen in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Middelburg, Rotterdam en Utrecht en op aanvraag ook elders in Nederland (minimaal 12 deelnemers). Inschrijven voor Anders Denken kan hier.

De eerste lezingen van het seizoen (start vanaf september in alle bovenstaande steden) vormen ook een goede introductie voor de cursussen.

Geplaatst door stichtingisis op 07/06/13 om 03:29 PM in CursussenPermalink
Pagina 1 van 2 pagina's  1 2 >