Cursussen

Stichting I.S.I.S. organiseert ieder seizoen twee cursussen: de cursus 'Anders Denken' en de vervolgcursus 'Levenswijsheid'.

Volgens de methoden van de Oude Oosterse Scholen kunnen groepen van 15 à 20 personen de wetten van de Kosmos en het eigen denkvermogen leren kennen, beheersen en toepassen.
(De inhoud van de cursussen staat toegelicht onder respectievelijk de submenuitems Anders Denken en Levenswijsheid)

Praktische informatie cursussen

De cursussen worden gehouden in:
Den Haag
Arnhem
Eindhoven
Leiden
Middelburg
Rotterdam
Utrecht
Op aanvraag kunnen de cursussen ook elders in Nederland worden gehouden (minimaal 12 deelnemers). De cursussen bestaan uit 12 lessen, behandeld in 14 tweewekelijkse bijeenkomsten.
De cursussen duren van oktober tot april/mei.

Seizoen 2015 - 2016

Plaats en data Anders Denken
Plaats en data Levenswijsheid

Wilt u zich alvast inschrijven voor de cursus “Anders Denken” dan kan dat hier.

Voor vragen belt u 070-346 15 45 of vult u het contactformulier in.

Plaatsen en data cursus Anders Denken 2015 - 2016 bekend, schrijf je alvast in!

Cursus Anders Denken

De plaatsen en data voor de cursus Anders Denken 2015 - 2016 zijn bekend.
Hoe werkt het denkproces? Wat zijn gedachten? Hoe kun je je denken sturen, gewoontepatronen doorbreken en jezelf door oefening geschikter maken om anderen te helpen?
Onderwerpen die allemaal de revue passeren tijdens de 12 cursusavonden.  Schrijf je alvast hier in, of ga voor meer informatie naar Anders Denken.

Geplaatst door stichtingisis op 28/04/15 om 05:39 PM in CursussenPermalink

Cursus Anders Denken