Cursussen

Ieder seizoen organiseren wij twee cursussen: de cursus 'Anders Denken' en de vervolgcursus 'Levenswijsheid'.

Volgens de methoden van de Oude Oosterse Scholen kunnen groepen van 15 à 20 personen de wetten van de Kosmos en het eigen denkvermogen leren kennen, beheersen en toepassen.
(De inhoud van de cursussen staat toegelicht onder respectievelijk de submenuitems Anders Denken en Levenswijsheid)

Praktische informatie cursussen

De cursussen worden gehouden in:
Den Haag
Arnhem
Eindhoven
Leiden
Middelburg
Rotterdam
Utrecht
Op aanvraag kunnen de cursussen ook elders in Nederland worden gehouden (minimaal 12 deelnemers). De cursussen bestaan uit 12 lessen, behandeld in 14 tweewekelijkse bijeenkomsten.
De cursussen duren van oktober tot april/mei.

Seizoen 2018 - 2019

Plaats en data Anders Denken
Plaats en data Levenswijsheid

Wilt u zich alvast inschrijven voor de cursus “Anders Denken” dan kan dat hier.

Voor vragen belt u 070-346 15 45 of vult u het contactformulier in.

Plaatsen en data cursus Anders Denken 2018 - 2019 zijn bekend, schrijf je nu in!

Cursus Anders Denken

De plaatsen en data voor de cursus Anders Denken 2018 - 2019 zijn bekend.

Hoe werkt het denkproces? Wat zijn gedachten? Hoe kun je je denken sturen en gewoontepatronen doorbreken?
Ontdek het tijdens de 12 cursusavonden en ervaar hoe je met je groeiende inzicht steeds beter in staat bent een verschil te kunnen maken in een wereld vol met uitdagingen.

Schrijf je alvast hier in, of ga voor meer informatie naar Anders Denken.

Geplaatst door stichtingisis op 20/05/18 om 09:00 AM in CursussenPermalink

Start cursus Anders Denken in het Engels

Course Thinking Differently

De cursus Anders Denken die inmiddels duizenden mensen geïnspireerd heeft is vanaf dit seizoen in het Engels te volgen!

Meer informatie is te vinden op onze Engelstalige website:

Geplaatst door stichtingisis op 26/06/16 om 08:51 PM in CursussenPermalink

Cursus Anders Denken